پروژه ها



پروژه پل جلال آل احمد

تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شیخ فضل اله نوری و خیابان جلال آل احمد


باتوجه به لزوم حل مشکلات ترافیکی تهران بزرگ که از اهداف حوزه محترم معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران میباشد. پروژه احداث پل جلال آل احمد و احیای کانال تپه نیزار که درتلاقی با آن میباشد. درتاریخ 1369/8/6 درقالب یک طرح تحت عنوان دو قرارداد با پیمانکار شرکت ساختمانی طینا منعقد گردید .

حجم عملیات درپروژه پل جلال آل احمد (مدت 7/5 ماه )

خاکبرداری               54.000 مترمکعب

خاکریزی                  120.000 مترمکعب

قالب بندی                30.000 مترمربع

بتن ریزی                   27.000 مترمکعب

آسفالت                    15.000تن 20.000 مترمربع 

نصب جدول               25.000 عدد

سیمان مصرفی         8.000 تن

با احداث پل بزرگ جلال آل احمد ترافیک دوگردش به چپ از دولوپ شمال غربی وجنوب غربی تأمین گردید علاوه بر این احداث سه کنار گذر مشکلات دیگر ترافیکی این تقاطع را حل نموده است.

 

اخبارصنعت بتن

در صنعت بتن سازی کشور ما کمتر از 10 درصد بتن تولید شده در ایران برایر با آیین نامه بتن ایران (آبا) است. در یک تحقیق علمی که توسط دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در زمینه ی بتن و سازی های بتنی انجام شد نشان داده است که بیشتر بتن تولید شده در ایران یعنی تقریبا چیزی بیش از 90 درصد دارای استانداردهای لازم نمیباشد.
برای تهیه و ساخت گروت لازمه ی آن استفاده از مقاومت بالا و انبساط است . که طبق آیین نامه این امر ضروری مبی باشد .گروت مخلوطی آماده جهت پرکردن فضاهای خالی است که دسترسی به آن غیرممکن یا مشکل باشد. بنابراین میزان انبساط گروت جهت اطمینان از پرشدن فضای خالی بسیار مهم است.  
عملیات احداث کارخانه آسفالت 120 تنی و بتن آماده با حضور رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان شهری در سلماس آغاز شد. علی‌اکبر آقایی نماینده مردم شهرستان سلماس در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون عمران مجلس در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی این کارخانه در تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های راه‌سازی در سلماس، اظهار داشت: بعد از تعریض پروژه جاده ارومیه - سلماس، پروژه‌های سلماس - صوفیان و سلماس - خوی در قطعات مختلف به پیمانکاران واگذار شده است که تعدادی از این پروژه‌ها به اتمام رسیده و بقیه نیز با سرعت مناسبی در حال تکمیل هستند  
شیوه جدیدی برای تنظیم دمای داخلی ساختمان و بهبود کیفیت هوا با استفاده از بتن زنده با پوششی از خزه توسط محققان اسپانیایی ابداع شد. محققان دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا نوع جدیدی از بتن بیولوژیکی را توسعه دادند که از رشد ریز جلبک، قارچ، گلسنگ و خزه بر سطح بتن حمایت می‌کند. این بتن زنده متشکل از یک لایه ساختاری به همراه سه لایه دیگر بر روی آن است؛ لایه ضد آب از لایه ساختاری در برابر صدمات ناشی از بارندگی و‌آب محافظت می‌کند  
رکورد پیشین بتن ریزی ماهانه در کشور با 91 هزار متر مکعب در اختیار سد کارون 4 بود که طرح ژاوه موفق به کسب رکورد 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در یک ماه شد. مجری طرح سد ژاوه در استان کردستان گفت: با اجرای 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در سد ژاوه، رکورد بتن ریزی ماهانه در کشور شکسته شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، مهندس "حمید احمد زاده پورناکی" با بیان اینکه رکورد پیشین بتن ریزی ماهانه در کشور با 91 هزار متر مکعب در اختیار سد کارون 4 بود، افزود: طرح ژاوه موفق به کسب رکورد 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در یک ماه شد.