پروژه ها



پروژه کالورت دره پونک

مشخصات عمومی پروژه کالورت بتنی دره پونک 

مهمترین بریدگی درمسیر بزرگراه شهید همت , دره پونک ( مسیل فرحزاد ) به عمق 50 متر بادهانه ای برابر 250 متر است . پس از بررسی های به عمل آمده طرح مناسبی مورد تصویب قرارگرفت که عبور مطمئن وسایل نقلیه و نیز هدایت سیلابهای ناشی از بارندگی های کوهستانهای شمالی را امکان پذیر می سازد.

این طرح بصورت کالورتی ( کانال سرپوشیده ) با سطح اتکایی به عرض 17/60 متر و طول 230 متر و ارتفاع 10/7متر از سطح بستر رودخانه است .

اجرای این پروژه  در تاریخ 1370/12/14به شرکت ساختمانی طینا واگذار گردید.

اجرای آن درسه بخش مجزا به شرح ذیل تقیسم گردیده .

الف) خاکبرداری و اجرای کالورت بتنی

ب ) اجرای خاکریز روی کالورت تا سطح بزرگراه 

ج) منظرسازی شامل دیوارهای بتنی و فضای سبز

مقادیر انجام شده پروژه عبارتند از :

1- خاکبرداری و خاکریزی                   190.000 مترمکعب

2- میلگرد                                        2.800 تن

3- قالب بندی                                   21.000 مترمربع

4- بتن                                           25.000مترمکعب

5- ساخت قالب فلزی                         210.000 کیلوگرم 

6- هزینه انجام عملیات                       4.900.000.000 ریال

مراحل انجام پروژه 

شامل سه قسمت زیراست :

1- ابنیه ورودی

مشتمل بردیوارهای بتن آرمه ضامن خاکریزی وهدایت کننده آبهای مسیل به دهانه تونل می باشد. طول دیوارها حدوداُ 100 متر و ارتفاع آنها 14 متر است .

2- تونل آبرو 

به منظور امکان خاکریزی و نهایتا ُ احداث بزرگراه 76 متری , تونل بتن آرمه ای با مقطع مفید به عرض 10 متر و ارتفاع 7 متر و  طول 228 متر , از 20نقطه 11/40 متری برای عبور آبهای مسیل طراحی گردیده است البته ارتفاع و عرض فوق منحصر به دبی مورد نیاز سیلهای دوره ای نبوده و امکان بارگیری و تخلیه رسوبات درنظر گرفته شده است .

3- ابنیه خروجی 

شامل دیوارهای بتن آرمه ضامن خاکریز و جاده دسترسی به داخل تونل برای تخلیه رسوبات و همچنین احداث دراپها و حوضچه های آرامش آبهای مسیل را به بستر طبیعی هدایت می نماید.

طول دیوارها 110 متر با ارتفاع 14 متراست.

 

 

   

 

 

اخبارصنعت بتن

در صنعت بتن سازی کشور ما کمتر از 10 درصد بتن تولید شده در ایران برایر با آیین نامه بتن ایران (آبا) است. در یک تحقیق علمی که توسط دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در زمینه ی بتن و سازی های بتنی انجام شد نشان داده است که بیشتر بتن تولید شده در ایران یعنی تقریبا چیزی بیش از 90 درصد دارای استانداردهای لازم نمیباشد.
برای تهیه و ساخت گروت لازمه ی آن استفاده از مقاومت بالا و انبساط است . که طبق آیین نامه این امر ضروری مبی باشد .گروت مخلوطی آماده جهت پرکردن فضاهای خالی است که دسترسی به آن غیرممکن یا مشکل باشد. بنابراین میزان انبساط گروت جهت اطمینان از پرشدن فضای خالی بسیار مهم است.  
عملیات احداث کارخانه آسفالت 120 تنی و بتن آماده با حضور رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان شهری در سلماس آغاز شد. علی‌اکبر آقایی نماینده مردم شهرستان سلماس در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون عمران مجلس در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی این کارخانه در تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های راه‌سازی در سلماس، اظهار داشت: بعد از تعریض پروژه جاده ارومیه - سلماس، پروژه‌های سلماس - صوفیان و سلماس - خوی در قطعات مختلف به پیمانکاران واگذار شده است که تعدادی از این پروژه‌ها به اتمام رسیده و بقیه نیز با سرعت مناسبی در حال تکمیل هستند  
شیوه جدیدی برای تنظیم دمای داخلی ساختمان و بهبود کیفیت هوا با استفاده از بتن زنده با پوششی از خزه توسط محققان اسپانیایی ابداع شد. محققان دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا نوع جدیدی از بتن بیولوژیکی را توسعه دادند که از رشد ریز جلبک، قارچ، گلسنگ و خزه بر سطح بتن حمایت می‌کند. این بتن زنده متشکل از یک لایه ساختاری به همراه سه لایه دیگر بر روی آن است؛ لایه ضد آب از لایه ساختاری در برابر صدمات ناشی از بارندگی و‌آب محافظت می‌کند  
رکورد پیشین بتن ریزی ماهانه در کشور با 91 هزار متر مکعب در اختیار سد کارون 4 بود که طرح ژاوه موفق به کسب رکورد 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در یک ماه شد. مجری طرح سد ژاوه در استان کردستان گفت: با اجرای 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در سد ژاوه، رکورد بتن ریزی ماهانه در کشور شکسته شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، مهندس "حمید احمد زاده پورناکی" با بیان اینکه رکورد پیشین بتن ریزی ماهانه در کشور با 91 هزار متر مکعب در اختیار سد کارون 4 بود، افزود: طرح ژاوه موفق به کسب رکورد 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در یک ماه شد.