اعضای هیئت مدیره

آشنایی با مدیران و اعضای هئیت مدیره شرکت ساختمانی طینا (سهامی خاص)

1- آقای مهندس غلامرضا بیات: مدیرعامل و عضو هئیت مدیره

در سال 1357 از دانشگاه فنی و مهندسی تهران در رشته  لیسانس مهندسی راه و ساختمان فارغ التحصیل شده اند و از سال 1353 تا1363 (بمدت 10سال ) درپروژه مختلف عمرانی به عنوان مسئول کارگاه ها فعالیت داشتند و از سال 1363تا کنون به سمت مدیرعامل شرکت ساختمانی طینا در پروژه های عمرانی (بمدت 30سال ) و کارخانه تولید بتن آماده استانداردوعضوهئیت مدیره انجمن تولید کنندگان بتن آماده و کارهای استاندارد سازی ومقاوم سازی ساختمانی بتنی فعالیت داشتند .سوابق و مشارکت های 41ساله آقای مهندس غلامرضابیات درسطوح مختلف ساختمانی و عمرانی ودرصنعت تولید به شرح خلاصه زیر میباشند.

1- شرکت ماپ             

2-بیمارستان بقیه اله العظم 

3-شرکت ساختمانی پژرام                  

4- شرکت ساختمانی جلگه 

5- استانداری هرمزگان   

6-شرکت ساختمانی طینا 

7- کارخانجات تولید بتن آماده استاندارد - شرکت طینا

 



2- آقای مهندس سید رحیم فیروزآبادی: عضو و رئیس هئیت مدیره

در سال 1353 از دانشگده هنرهای زیبای دانشگاه تهران با درجه فوق لیسانس در رشته مهندسی معماری ( آرشیتکت ) فارغ التحصیل شده اند.از سال 1347تا 1363(بمدت 15 سال)در پروژهای گوناگون به عنوان طراح و مسئول کارگاه فعالیت داشتند و از سال 1363 تاکنون ( بمدت 31سال) درپروژه های شرکت ساختمانی طینا وکارخانه تولید بتن آماده استاندارد به سمت رئیس هئیت مدیره و مدیرمالی  فعالیت داشتند کلیه فعالیتهای ایشان طی 46 سال سابقه  در پروژه های ساختمانی و عمرانی به شرح زیر می باشد:

1-شرکت آباده       

2-شرکت لیو          

3- ستادمهندسی نیروی هوایی

4-شرکت ساختمانی ماپ 

5- شرکت ساختمانی فیلده

6- جهاد سازندگی 

7- شرکت ساختمانی طینا

8- کارخانجات تولید بتن آماده استاندارد - شرکت طینا
 



3- آقای مهندس حمیداسلامی : عضو ونائب رئیس هئیت مدیره

درسال 1358 ازدانشگاه فنی ومهندسی تهران با درجه لیسانس دررشته مهندسی راه وساختمان فارغ التحصیل شده اند ایشان از سال 1353 تا1363 ( به مدت 10 سال ) در پروژه های گوناگون ساختمانی و عمران به سمت رئیس کارگاه فعالیت داشتند . و از سال 1363تا کنون در شرکت ساختمانی طینا درکلیه پروژهای ساختمانی و عمرانی (به مدت 31 سال ) و کارخانجات بتن آماده استاندارد طینابه سمت مدیرپروژه و نایب رئیس هئیت مدیره  مشارکت داشتند .سوابق 41 ساله آقای مهندس حمید اسلامی به شرح خلاصه زیر می باشد.

1- شرکت جلگه

2- اداره مهندسی

3- مجموعه ورزشی

4- استانداری هرمزگان

5- شرکت ساختمانی طینا

6- کارخانجات تولید بتن آماده استاندارد- شرکت طینا

          

اخبارصنعت بتن

در صنعت بتن سازی کشور ما کمتر از 10 درصد بتن تولید شده در ایران برایر با آیین نامه بتن ایران (آبا) است. در یک تحقیق علمی که توسط دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در زمینه ی بتن و سازی های بتنی انجام شد نشان داده است که بیشتر بتن تولید شده در ایران یعنی تقریبا چیزی بیش از 90 درصد دارای استانداردهای لازم نمیباشد.
برای تهیه و ساخت گروت لازمه ی آن استفاده از مقاومت بالا و انبساط است . که طبق آیین نامه این امر ضروری مبی باشد .گروت مخلوطی آماده جهت پرکردن فضاهای خالی است که دسترسی به آن غیرممکن یا مشکل باشد. بنابراین میزان انبساط گروت جهت اطمینان از پرشدن فضای خالی بسیار مهم است.  
عملیات احداث کارخانه آسفالت 120 تنی و بتن آماده با حضور رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان شهری در سلماس آغاز شد. علی‌اکبر آقایی نماینده مردم شهرستان سلماس در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون عمران مجلس در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی این کارخانه در تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های راه‌سازی در سلماس، اظهار داشت: بعد از تعریض پروژه جاده ارومیه - سلماس، پروژه‌های سلماس - صوفیان و سلماس - خوی در قطعات مختلف به پیمانکاران واگذار شده است که تعدادی از این پروژه‌ها به اتمام رسیده و بقیه نیز با سرعت مناسبی در حال تکمیل هستند  
شیوه جدیدی برای تنظیم دمای داخلی ساختمان و بهبود کیفیت هوا با استفاده از بتن زنده با پوششی از خزه توسط محققان اسپانیایی ابداع شد. محققان دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا نوع جدیدی از بتن بیولوژیکی را توسعه دادند که از رشد ریز جلبک، قارچ، گلسنگ و خزه بر سطح بتن حمایت می‌کند. این بتن زنده متشکل از یک لایه ساختاری به همراه سه لایه دیگر بر روی آن است؛ لایه ضد آب از لایه ساختاری در برابر صدمات ناشی از بارندگی و‌آب محافظت می‌کند  
رکورد پیشین بتن ریزی ماهانه در کشور با 91 هزار متر مکعب در اختیار سد کارون 4 بود که طرح ژاوه موفق به کسب رکورد 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در یک ماه شد. مجری طرح سد ژاوه در استان کردستان گفت: با اجرای 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در سد ژاوه، رکورد بتن ریزی ماهانه در کشور شکسته شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، مهندس "حمید احمد زاده پورناکی" با بیان اینکه رکورد پیشین بتن ریزی ماهانه در کشور با 91 هزار متر مکعب در اختیار سد کارون 4 بود، افزود: طرح ژاوه موفق به کسب رکورد 121 هزار متر مکعب بتن ریزی در یک ماه شد.